• piotr anderszewski

  Recitaluri și concerte camerale

  Sâmbătă 19.09 16:30 Ateneul Român

  Program:
  J.S. Bach – Partita nr. 6 în mi minor, BWV 830
  K. Szymanowski – Métopes, op. 29
  R. Schumann – Teme şi Variaţiuni in Mi bemol Major pentru pian, “Geistervariationen”
  J.S.Bach – Suita engleză nr. 6, în re minor, BWV 811

  Stoc Epuizat
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Piotr Anderszewski

  Piotr Anderszewski

  Piotr Anderszewski este considerat unul dintre muzicienii de frunte ai generaţiei sale. În stagiunile recente, a ţinut recitaluri la Barbican Centre şi Royal Festival Hall din Londra, Wiener Konzerthaus, Carnegie Hall New York şi Mariinsky Concert Hall din Sankt Petersburg. Colaborările sale cu orchestre au inclus apariţii împreună cu Berlin Philharmonic, Chicago Symphony Orchestra, London… Citeşte mai mult »

  Pian
 • Credit foto: Sabina Ulubeanu

  Ateneul Român

  A fost construit în inima Bucureștiului în urmă cu 120 de ani și este un edificiu-simbol al culturii române. Bolta sălii este ornată cu elemente antropomorfe, zoo şi fito, în relief policromat aurit, având ca sursă de inspiraţie basmele populare româneşti. Fresca amplă, cu o dimensiune de 75 de metri, de pe peretele circular al… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • recitaluri si concerte

  Recitaluri și concerte camerale

  Reunește cele mai importante recitaluri și concerte camerale care au loc în cadrul Festivalului Internațional “George Enescu”, pe scena Ateneului Român din București. Mari soliști internaționali vin în premieră sau revin în Festival în cadrul acestei serii: de la Anne-Sophie Mutter, Elisabeth Leonskaja, Murray Perahia, Maria João Pires sau David Garrett. Un regal cu artiști de… Citeşte mai mult »

  serie