• Andris_Nelsons

  Mari orchestre ale lumii

  Duminică 20.09 19:30 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: ANDRIS NELSONS

  Program:
  Brahms – Simfonia nr. 2 în Re Major, op. 73
  Enescu – Rapsodia nr. 2 în Re Major op. 11 nr. 2
  Ravel – „Daphnis şi Chloé“ Suita nr. 2

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Concertgebouw

  Royal Concertgebouw Orchestra

  Orchestra Regală Concertgebouw este cotată drept una dintre cele mai bune orchestre din lume. Ce o face să fie atât de specială? Criticii i-au lăudat dintotdeauna sunetul unic: secțiunea de corzi a orchestrei este „catifelată”, sunetul instrumentelor de suflat din alamă e „de aur”, al celor din lemn „deosebit de personal”, iar instrumentele de percuție… Citeşte mai mult »

  Orchestră
 • Dirijorul Andris Nelsons

  Andris Nelsons

  Andris Nelsons a fost numit noul director muzical al Boston Symphony Orchestra, începând din sezonul 2014-2015. Andris Nelsons şi-a făcut debutul la Boston Symphony Orchestra în martie 2011, dirijând Simfonia lui Mahler nr. 9 la Carnegie Hall. În vara anului 2012, Nelsons a debutat la Tanglewood, și în ianuarie 2013, la Symphony Hall. Această funcţie… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie