• Petrenko_Vasily_Mark_McNulty

  Mari orchestre ale lumii

  Joi 17.09 20:00 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: VASILY PETRENKO
  Solist: ALEXANDRU TOMESCU – vioară

  Program:
  Respighi – Poemul simfonic „Fontane di Roma“
  Glazunov – Concertul pentru vioara şi orchestră în la minor op. 82
  Rachmaninov – Simfonia nr. 1 în do minor, op. 13

  Enel_colori1

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • vasily-petrenko

  Vasily Petrenko

  Vasily Petrenko s-a născut în 1976 şi şi-a început educaţia muzicală la Şcoala de Muzică din Sankt Petersburg Capela de Băieţi – ce mai veche şcoală din Rusia. A studiat la Conservatorul din Sankt Petersburg şi, de asemenea, a participat la cursuri de măiestrie cu personalităţi ca Ilya Musin, Mariss Jansons, Yuri Temirkanov şi Esa-Pekka… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • alexandru tomescu

  Alexandru Tomescu

  Un om. O vioară. Aceste două coordonate sunt suficiente pentru a crea un Univers. Iar când omul este Alexandru Tomescu, iar vioara este un Stradivarius, se naşte un Univers locuit de creaturi sonore fascinante care se desprind din culoare şi densitate sonoră, toate menite să subjuge publicul aflat în sală. Alexandru Tomescu a dovedit că… Citeşte mai mult »

  Vioară
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie