• Valentina-Nafornita-Brian-Tarr

  Mari orchestre ale lumii

  Miercuri 16.09 20:00 Sala Mare a Palatului

  Dirijor: SEMYON BYCHKOV
  Solistă: VALENTINA NAFORNIȚA – soprană

  Program:
  Haydn – Simfonia nr. 44 în mi minor H 1/44
  Enescu – „7 lieduri pe versuri de Clément Marot“ op. 15
  Brahms – Simfonia nr. 3 în Fa Major op. 90

  Concert prezentat de logo-raiffeisen

  Cumpără Bilet
  Cumpără Bilet la Cinema
 • Wiener Philharmoniker 091

  Wiener Philharmoniker

  Wiener Philharmoniker (Orchestra Filarmonicii din Viena – OFV), una dintre cele mai renumite orchestre simfonice ale lumii, a fost fondată de O. Nicolai (împreună cu A. Schmidt şi A.J. Becher). Alcătuită prin cooptarea muzicienilor din orchestra de operă a curţii (membrii orchestrei sunt încă recrutaţi din Orchestra Operei de Stat din Viena), OFV a susţinut… Citeşte mai mult »

  Orchestră
 • Semyon Bychkov

  Semyon Bychkov

  Format în Uniunea Sovietică, dar realizat în Statele Unite, unde a visat să o ia de la capăt la 22 de ani, Semyon Bychkov e azi unul dintre cei mai căutați dirijori din lume, cu o vastă experiență pe scena mondială. De o importanță crucială în formarea lui a fost școala din tinerețe. „Chiar și… Citeşte mai mult »

  Dirijor
 • valentina-nafornita-2-credit-christopher-dunlop

  Valentina Naforniţa

  Cântăreaţă tânără în curs de a se transforma în vedetă internaţională, soprana Valentina Naforniţa îşi vrăjeşte de fiecare dată publicul cu vocea impresionantă şi cu prezenţa ei scenică remarcabilă. Locuind în prezent la Viena, unde este membră în ansamblul de la Wiener Staatsoper, Valentina este cea mai tânără câştigătoare a concursului BBC Cardiff Singer of… Citeşte mai mult »

  Soprană
 • sala-palatului-feature

  Sala Mare a Palatului

  Sala Mare a Palatului este un edificiu modern, situat în centrul orașului București, construit în continuarea fostului Palat Regal, în prezent Muzeul Național de Artă al României. Are o capacitate de 4060 locuri, dispuse în formă de amfiteatru. La Sala Mare a Palatului au loc toate evenimentele din seria de concerte „Mari orchestre ale lumii”… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • DRA_2199

  Grand Cinema & More

  Un spectacol bun nu trebuie să-ţi încânte doar privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile şi să te facă să evadezi, pentru câteva ore, într-o altă lume. Călătoria este posibilă, la Grand Cinema & More. Cel mai performant sistem audio, ecrane impresionante, ultima tehnologie in materie de proiectie, unghiuri perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac… Citeşte mai mult »

  sală de spectacole
 • mari orchestre

  Mari orchestre ale lumii

  Prin seria Mari Orchestre ale Lumii, Festivalul Internaţional “George Enescu” se situează în topul evenimentelor de gen la nivel internațional, pentru că reuneşte orchestre de talie mondială, care sunt cap de afiș pe unele dintre cele mai mari scene internaționale, de la New York, la Viena sau Paris. Atât orchestre europene, cât și orchestre americane… Citeşte mai mult »

  serie